2013. április 9., kedd

Esküvői zenék II. - gyűjtemény a várakozás idejére - varázslat tegnapra

   Nem gondoltam volna, hogy a múltkori, esküvői gratulációhoz ajánlott zenés bejegyzés ennyire sikeres lesz:  jelenleg a 2. legolvasottabb! :) Köszönöm, és remélem, hasznát is veszitek, nem csak olvassátok! Nagyon örülnék, ha véleményeznétek az írásokat; egy kattintással be lehet pipálni a megfelelő szót, és sosem tudom meg, ki jelzett vissza, úgyhogy csak bátran! :)
   Szóval, ott tartottam, hogy népszerű lett a gratulációs zenék posztja. Ezen felbuzdulva most összeállítottam egy újabb adag zenét. Kezdjük az elején az egész esküvői szertartást, jöjjenek a várakozózenék, amik remélhetőleg kellemesen elszórakoztatják majd a bevonuló jegyespárra váró vendégeket, és egyúttal kellemes, romantikus, szerelmes hangulatot is teremtenek.
   Hangsúlyozom itt is, hogy tudom, mindenkinek mást jelent a jó zene, éppen ezért ez a válogatás is csak ötletadóként szolgál. Első blikkre talán meredeknek tűnhet Szinetár Dóra vagy a Backstreet Boys, de szerintem adjatok nekik egy esélyt, esküvőn belefér a "nyálasabb" zene is, sőőőt! :)
   És előfordulhat az is, hogy egy-egy dal nem csupán a szövege, hangulata miatt kerül be az esküvői műsorba, hanem rejtett üzenete is van. Például megmosolyogtatja a násznép egyes tagjait, főleg azokat, akik közelről ismerik a párt, így tudják, hogy mondjuk a B. B. finoman szólva is nem a kedvenc együttese, de poénos a dalukat hallgatni, mert régebbi közös bulira emlékeztet, vagy csak arra, hogy ez volt a menő fiúbanda a pár kamaszkorában, és hasonlók, de közben az alkalom hangulatához tökéletesen illik az adott dal. Nyilván ez eljátszható bármilyen korból való zenével.
   Ennyi emelkedettség után íme az ötletadó válogatás a legjobb várakozózenék megtalálásához!

   Kimásolható ZENELISTA esküvői várakozáshoz:
  • Szinetár Dóra & Dolhai Attila - Szívből szeretni, remix
  • Backstreet Boys - As long as you love me
  • Bryan Adams & Rod Stewart & Sting - All for love
  • Eros Ramazzotti & Tina Turner - Cosas de la vida
  • Gabrielle - Out of reach
  • Eros Ramazzotti - Fuoco nel fuoco
  • Zorán - A nő

   Videók:















   További sikeres szervezkedést és sok boldogságot a házasulandóknak! :)

   Írj egy kommentet, ha tetszett valamelyik zene, vagy van ötleted, mivel bővíthetnénk a listát! Köszönöm az érdeklődők nevében is!

   Ha tetszett a bejegyzés, véleményezd itt alul (csak egy kattintás, és anonim), kommentáld, és oszd meg másokkal is a tartalmat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése