2013. március 26., kedd

56 pizsama - varázslat tegnapra

   Babát szeretnél? Már várandós vagy, az elsővel? Kisgyerekes anya vagy, némi tapasztalattal, de olykor jól jönne egy kis megerősítés, hogy néha másnak is nehéz? Kíváncsi vagy, hogyan boldogulnak mások a mindennapokban egy vagy akár tizenegy(!) gyerekkel? Akkor nézd meg az 56 pizsama című videósorozatot, amit magyar családoknál forgattak. Van benne nevetés, sírás, összekacsintás, hit, erő.

   KIEGÉSZÍTÉS 27-ÉN: A videókat levették a netről sajnos, nem tudom, miért. Még keresem, hátha meglesznek valahol, akár letölthető formában. Kérlek, jelezd, ha te tudod, hol érhetőek el most is!

   Annak idején, amikor még Csemete nem volt, végignéztem az összes részt, és rengeteg erőt, bátorítást kaptam belőle a (már egyébként eldöntött) gyermekvállaláshoz és a későbbi gyermekneveléshez. Gyakorló anyaként újra végignézném, mert innen a túlsó partról már egészen más színben tűnnek föl a látottak, mint évekkel ezelőtt, és mert hiányzik a hangulata.

   Ha láttad már, vagy elkezded nézni a sorozatot, írd meg, tetszik-e, és kíváncsi lennék arra is, hogy szerinted mi köti össze a bemutatott családokat, van-e egyáltalán közös bennük, és milyen üzenet sugárzik mindannyiuk életéből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése