2013. február 4., hétfő

Gondold újra II. - Fültisztítós dobozból rendszerező tároló

   A rendszerezés egyik lépése, hogy tároló után nézünk a lakásban. Ha gyorsan kell valami, akkor bármi megteszi, csak legyen kéznél és lehetőleg ne kerüljön semmibe. Ha még újrahasznosítható is, az csúcs.
   Nos, alább a példa, hogy a vidám állatmintás biztonsági fültisztító papírdoboza mi mindenre jó, ha kis fiók tartalmát szeretnénk rendszerezni. Meglepően sok holmit elnyel három-négy darab!
   Tárolhatók benne csoportosítva például homeopátiás szerek, kozmetikumok, körömlakkok, sminkszerek, telefontöltő, zoknik, övek, nadrágtartó, bokazoknik, ágy melletti fiókban praktikusan kéz-/lábkrém és akár intim apróságok :), úszószemüveg és úszósapka, manikűrkészlet, gyerekzoknik, harisnyák, hajbavalók, illóolajok, vagy az esti olvasás kellékeként szemüveg és toll is.
   Konyhai fiókban jó szolgálatot tehet pár ilyen dobozka fűszertartóként, gyűjthető bennük parafadugó vagy kupak, beleférnek kisebb tortagyertyák és sok befőttes gumi is.

Fültisztítós dobozból fiókrendszerező
 
   Igazi újragondolós ötlet, a csináld magad kategóriába kevésbé illik, mert valójában semmit nem kell vele tenni, hogy funkcionáljon. Díszíteni, csinosítani, kibélelni persze ér, így már rögtön DIY! :) Jó szórakozást hozzá!
   Nyilván nem az örök életnek szóló megoldás ez, de normális használat mellett hónapokat, éveket is kibírhat egy ilyen papírdobozka, ami nagyon korrekt, ha azt vesszük, hogy nem kerül semmibe, mert alapesetben kiürüléskor a (szelektív!) szemétbe menne.

   Hogy tetszik? Megvalósítod? Továbbgondolod?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése