2013. február 18., hétfő

Rendszerezés és rend a mosogató alatt

   Magáért beszél a kép, remélem.

Rendszerezés a mosogató alatt is, ennyihez még tárolók sem szükségesek

   Talán annyit fűznék még hozzá, hogy tudom, nem ez a bútorszerkezet az általános. A miénk saját tervezésű és kivitelezésű, szándékosan hagytunk helyet az aknák alatt szereléshez és pakoláshoz. Utólag azt mondom, jó döntés volt.
   Az előre gyártott, egyterű mosogatószekrényekbe célszerű lehet betenni legalább egy polcot utólag, így plusz pakolófelület nyerhető azoknak a holmiknak, amik naponta (akár többször is) kellenek a mosogatáshoz, de nem nem túl esztétikus, ha kint virítanak a konyhapulton. Meg hát legtöbbünknek nem is adatott meg a nagy konyhai rakodófelület, ezért  a pult minden szabad négyzetcentije kincs. :)
   Nálam ezeket rejti a lehajtható ajtó, balról jobbra: tartalék gázteleszkóp (ehhez az ajtóhoz vagy egy másik, fölfelé nyílóhoz), használatban lévő és tartalék papírtörlő, mosogatószer, kis tálkában mosogatószivacs, nyeles üvegmosó szivacs, egy csomag új szivacs, dugók a mosogatóhoz, használaton kívüli mosogatószer-utántöltő, használaton kívüli folyékonyszappan-adagoló (mos.-szer van benne), körömlakklemosó (dobozokról, üvegekről oldom le vele a címkék után maradt ragasztót), pumpás dezodoros üvegben ecet. Ennyit még átlátok és rendben is tudom tartani, de ha több apróság lenne, feltétlenül vennék kis kosarakat a tárolásukhoz, mert úgy rendezettebben néz ki, és mert kiválasztani is könnyebb abból, ami épp szükséges, nem mütyürkék közt kell kotorászni.

   Te hogyan, mivel használod ki a mosogató alatti területet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése